Wie ben ik

Ik ben Geert Francois, 47 jaar, woonachtig te Kleit. Mijn hoofdberoep is de verkoop van handgemaakte juwelen en geschenken op Chokka homeparties, markten en evenementen. Ik beoefen meer dan 20 jaar yoga. Ik heb yoga leren kennen in India. Ik heb een tiental jaar met mijn rugzak de wereld rondgereisd, waarvan een tweetal jaar in India.

Ik geef les in hatha yoga. Hatha yoga is een rustige vorm van yoga, maar daarom niet minder intensief. Ik volgde mijn yogaopleiding bij Brigitte Longueville, bezielster van yogacentrum Solstice te Mexico. Ik werk vaak met de Backmitra, een rubberen strip, met als doel de bovenrug en schouders te versoepelen en spanningen te verwijderen.

In de hatha yogalessen richten we ons op het verhogen van lichaams-en adembewustzijn op weg naar meer balans, en dit elk op zijn eigen tempo. De hatha yogalessen zijn zowel toegankelijk voor beginners als voor gevorderden. Ik geef ondertussen wekelijkse groepslessen in Eeklo, Adegem, Assenede, Kaprijke en Landegem.

Ginger Yoga
Adres

Geert Francois
Ginger Yoga
Trieststraat 38 bus G
9960 Assenede

Volg Ginger yoga
GSM

0494/85.70.86